Z przyjemnością zapraszamy do zapoznania się z działalnością cukierniczo-artystyczną Marty Rietz, założycielki i twórczyni Cukiernicze Atelier Marta Rietz, oferującego nie tylko słodkości na zamówienie i na szczególne okazje, ale również szkolenia dla profesjonalnych cukierników, jak i dla osób, które dopiero zaczynają swoją słodką przygodę.
Marta Rietz – ur. 27.12.1989. Dekoratorka tortów, trenerka cukiernicza, założycielka i właścicielka Cukiernicze Atelier Marta Rietz pracowni tortów i szkoły cukierniczej. Od 15 lat weganka. Wierna i zaangażowana kibicka koszykówki żeńskiej drużyny VBW Arka Gdynia od 23 lat.
W 2015 roku założyłam pracownię tortów artystycznych i z sukcesami prowadzę ją do dziś. Wraz z moją załogą wykonujemy torty okolicznościowe, wegańskie, artystycznie dekorowane, weselne, ale też takie, które przekraczają 500 porcji.
Szczególną uwagę zwracamy na estetykę, artyzm i wyjątkowość naszych projektów.
W 2016 roku poprowadziłam pierwsze szkolenie cukiernicze i od tego czasu przeszkoliłam wraz z kadrą tysiące osób. Jestem ogromną pasjonatką cukiernictwa, dekoratorką i przedsiębiorcą, co daje mi spory wachlarz wiedzy i doświadczenia, którymi chętnie dzielę się z kursantami.
Luźna atmosfera, dużo uśmiechu i cenne wskazówki, które ułatwiają prace w zawodzie to na pewno atut prowadzonych szkoleń w moim Atelier.
Na warsztaty do Atelier zapraszam osoby początkujące, jak i takie, które pierwsze kroki w branży mają już za sobą. W kadrze mamy 11 trenerów – osoby znane w branży z tytułami Mistrzowskimi, które z zaangażowaniem poprowadzą kursantów przez słodki świat i ponad 20 tematów szkoleń do wyboru, od początkujących do średnio zaawansowanych.
Po więcej informacji o działalności naszej Bohaterki zapraszamy tutaj:
=> FB torty
=> IG torty
=> FB szkolenia
=> IG szkolenia
Fot. Archiwum Bohaterki
Źródło: materiał promocyjny Partnera